Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

Μπουτάρης για Ηρακλή: «Δεν χάλασε κι ο κόσμος αν υποβιβαστεί μια ομάδα»



Την ώρα που βουλευτές σχεδόν όλων των κομμάτων σπεύδουν να υποστηρίξουν τον Ηρακλή φοβούμενοι για τους σταυρούς που θα χάσουν στη Θεσσαλονίκη, την ώρα που βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει "κοινωνικό κεκτημένο" την περιουσία της ομάδας, έρχεται ο Μπουτάρης και βάζει τα πράγματα στη θέση τους:
«Δεν χάλασε κι ο κόσμος αν υποβιβαστεί μια ομάδα!».

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης αναφέρθηκε κατά τη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου στο θέμα του υποβιβασμού του Ηρακλή στη Football League και ξεκαθάρισε ότι υποστηρίζει μεν τον Ερασιτέχνη Ηρακλή, αλλά όχι μια Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία που που δεν είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της.

Συγκεκριμένα δήλωσε ο Δήμαρχος :

«Εχω δεχτεί απειλές για να υποστηρίξω τον Ηρακλή. Μου λένε "κοίταξε να δεις, υποστήριξε τον Ηρακλή γιατί...". Φυσικά και θα υποστηρίξω τον Ηρακλή, αλλά τον ερασιτέχνη Ηρακλή. Με την ΠΑΕ δεν μπορώ να ανακατευτώ. Ούτε εγώ ούτε ο δήμος. Είναι σαν να ζητάμε από τον δήμο να υποστηρίξει μια εταιρία που δεν πλήρωσε το ΙΚΑ. (...) Δεν χάλασε κι ο κόσμος αν υποβιβαστεί μια ομάδα!»

Επιτέλους και κάποιος πολιτικός που βάζει τη νομιμότητα πάνω από το λαϊκισμό και το τοπικό "συμφέρον". Αν και εκλεγμένος με μόλις 350 ψήφους διαφορά, δείχνει να αγνοεί την έννοια του πολιτικού κόστους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου